Over nDoor herstel

Over nDoor herstel

Over nDoor herstel

Stress
Someone
Trying to
Repair
Every
Situation 
Solo

In een notendop is dit wat waar te veel stress vandaan komt. Wij halen de repair en solo weg uit dit geheel waardoor jouw werknemers in een warm bad van ontspanning komen. 

Over nDoor herstel
over nDoor herstel

354.000

CLIENTEN

Waar nDoor voor staat

Waar nDoor voor staat

Onze geboden

Direct contact

Eerlijke handel

Korte lijnen

Ontevreden?

Geen stress

Toch een klacht?

  • Binnen een werkdag antwoord op uw e-mail. Maar als het even kan al eerder. Direct iemand aan de lijn. Dus geen irritante keuzemenu’s of wachtmuziekjes. Direct met een echt mens aan de lijn.
  • Eerlijke handel. Geen kosten ‘op de zijkant van het papier’. Eerlijke waar voor eerlijke tarieven. Net zoals de bakker om de hoek. Onze vrienden zijn ook klant.
  • Bellen met de directeur als u dat wilt. Want onze directie zit niet in een ivoren toren, maar staat en zit gewoon op de werkvloer.
  • Niet goed geld terug. Bent u niet tevreden? Doen wij iets goed fout. Dan lossen we dit op!
  • De menselijke maat. Wij maken genoeg fouten, we kunnen ons dus voorstellen dat u er ook wel eens eentje maakt. Als we ons kunnen voorstellen dat u even iets miste, zijn we coulant.
  • Uw tevredenheid is belangrijk. Heeft u een klacht? Dan is dit helaas niet gelukt, onze oprechte excuses daarvoor. Wij nemen uw klachten en opmerkingen zeer serieus en verwijzen u hiervoor naar onze klantenservice.

Wij zijn fit en klaar voor jou.

Geen psychologen maar ondernemers

Daarnaast zijn wij er natuurlijk voor jou als werkgever, wij zijn fit en klaar voor jou. Wij rennen hard voor iedere opdrachtgever, met onze no-nonsense aanpak besparen wij jou per jaar enorm op ziektekosten door verzuim van stress en/of fysieke klachten. Ondanks dat we rennen wil dit niet zeggen dat we hardlopers zijn want dit zorgt voor, je raadt het al: stress.

Onze klanten besparen op ziektekosten doordat wij de periode van re-integreren halveren. Iemand die normaal 1 jaar thuis zal zitten is bij ons in 90% van de gevallen na een half jaar weer aan het werk. Als je nagaat wat ons preventief behandelen dan tot stand brengt, het kost werknemers gemiddeld 80.000 euro als iemand een jaar thuis zit. Bij preventie bespaar je dit per werknemer op jaarbasis.

Dit behandelen doen wij op een bewezen manier van onderzoeken, aanpassen en energie opbouwen. Door onze mentale coaches die de leefstijl bijsturen en onze goed opgeleide trainers die helpen bij fysieke ondersteuning zijn wij er voor jou. Wij willen natuurlijk als bedrijf winst maken maar dan wel wanneer wij jou geld kunnen besparen.

Wij weten wat er op de werkvloer gebeurt en hoe wij met werknemers om moeten gaan. Doordat wij de problematiek en de werknemers begrijpen zijn wij veel effectiever dan praten over je problemen. Wij pakken de problemen aan en lossen dit op.
 

Laatste nieuws

Alles wat u moet weten over het herstellen van een burn-out

achtergrond patroon

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen?

> NEEM CONTACT OP

Hoe hebben mensen ons ervaren?

Bekijk de reviews

nDoor review Hinry

Hinry

Geholpen door nDoor

“nDoor heeft samen met het team mij uit een diep zwart gat getrokken. Zowel lichaam als geest waren uit balans. Dankzij een intensief sport traject en de fijne gesprekken voel ik mij sterker dan ooit.”

nDoor review Tom

Steven

Geholpen door nDoor

"De wereld weer aan kunnen. Dat is waar nDoor mij mee geholpen heeft. Mede door de situatie rondom Covid-19 is mij alles teveel geworden. Via via ben ik bij nDoor terecht gekomen en dat is tot zover het beste wat mij overkomen is, kortom, ik kan door met mijn privé- en zakelijk leven."

Achtergrond patroon
nDoor reviews